Eerlijk Vergelijk Fitness & Ledenadministratie Software

Het opbouwen van een topfit lichaam? Daar moet je voor zweten. Het vinden van een eerlijk geprijsde fitness software? Dat zou zweetloos moeten zijn. Bij AppyBee, zorgen we ervoor dat je niet te veel betaalt voor software die niet bij jouw bedrijf past. Mocht AppyBee niet je perfecte match zijn, dan blijf je niet zitten met onnodige kosten. Dat is pas fitness voor je portemonnee!

Jaarcontracten vs. maandelijkse abonnementen: wie wint de marathon?

Jaarcontracten kunnen je verrassen, net als een krampaanval tijdens je laatste sprint. Vergeet je op tijd op te zeggen? Daar zit je dan, vast aan een jaar vol kosten die je liever aan andere zaken besteedt.

Bij AppyBee lopen we deze marathon anders. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, wat betekent dat je geen jaar aan ons vast zit. Wil je toch liever in één keer per jaar betalen? Dan krijg je van ons een flinke korting. Dat voelt bijna als een verfrissende after workout shake!

Betaal alleen voor wat je ook echt gebruikt

Veel van onze klanten vertellen ons dat ze vroeger wel €200 per maand betaalden voor software die niet bij hun bedrijf paste. Dat is net als betalen voor een proteïne shake die je niet lekker vindt. Bij AppyBee, bieden we een maximaal pakket voor slechts €79 per maand. Geen match? Dan zit je niet vast aan kosten voor een heel jaar.

Vergelijk fitness en ledenadministratie software: doe het bewust

Of je nu een sportschool, personal trainer of fitnessbedrijf runt, het kiezen van de juiste administratie- en boekingstool is net zo belangrijk als je trainingsschema. Zorg dat je bewust bent van je keuze, het contract en wanneer je kunt opzeggen. Een goed voorbereide sporter telt voor twee!

Pakketten op maat, zonder verrassingen

Bij veel fitness software providers zijn de kosten gebaseerd op het aantal leden of trainers. Dat is net zo frustrerend als een verstoorde workout door overvolle sportscholen. Bij AppyBee pakken we dit anders aan: onze pakketten bieden onbeperkt leden en onbeperkt trainers. Het verschil zit hem in de functionaliteit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bij AppyBee geloven we in het fitnessprincipe: no pain, no gain. Maar die pijn zou je portemonnee niet moeten raken. Daarom hanteren we eerlijke, transparante prijsmodellen en zorgen we ervoor dat je nooit vastzit aan iets dat niet bij jou past. Vergelijk fitness en ledenadministratie software en ontdek hoe AppyBee je bedrijf kan helpen groeien zonder onverwachte kosten.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo