Een event, workshop, cursus of seminar is een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of om tot beslissingen te komen. Een workshop is een bijeenkomst waarbij mensen actief deelnemen en gezamenlijk – vaak creatief – werken aan vooraf gedefinieerd resultaat of doel. De event, workshop, cursus of seminar wordt geleid door jou. De duur kan verschillen van een uur tot misschien enkele dagen.

<heading-gray>Waarom?<heading-gray>

 1. Doen
  Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een event, workshop, cursus of seminar actief participeren verhoogd het (leer)effect ongelofelijk.
 2. Motivatie
  De veilige omgeving kan een uitermate sterke boost geven aan de motivatie van je deelnemers.
 3. Samenwerken
  Vaak winnen events, workshops, cursussen of seminars aan kracht door de aanwezigheid van deelnemers.
 4. Fun
  Met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers. Goede events, workshops, cursussen of seminars zijn gewoon leuk om aan deel te nemen!

<heading-gray>Voorbeelden<heading-gray>

 • Squat Essentials
 • Perfecte Deadlifts
 • Effectief benchen
 • Hoe wordt je een Glute master
 • Hoe blijf je fit tijdens je vakantie
 • Mobiliteit achter je bureau
 • Kickboks seminar van Peter Aerts

<heading-gray>Wat kan AppyBee voor je betekenen?<heading-gray>

In de basis is een event, workshop, cursus of seminar eigenlijk een “groepsles” maar dan op een specifieke dag en een specifieke tijdstip. AppyBee heeft een speciale gedeelte waarbij je je events of workshops kan promoten. De betaling van jouw event of workshop kan je compleet apart houden van je bestaande trainingsaanbod, maar als je wil kan je zelfs de betaling koppelen aan bestaande strippenkaarten of abonnementen. Je event kan je met AppyBee binnen je eigen app of je website middels push berichten en mailings makkelijk onder aandacht brengen van je leden. Behalve kale text kan je jouw event of workshop promoten met een foto en zelfs een YouTube of Vimeo video die ze direct vanuit de app kunnen afspelen.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo