Klantnotities & voortgang

Houd elke klantdetail bij, veilig en slim

Ontdek het gemak van digitale notities met onze gebruiksvriendelijke tool, speciaal ontworpen voor personal trainers. Beheer je klantinformatie nauwkeurig en deel het veilig met je collega's. Deze notities zijn uitsluitend zichtbaar voor jou en je team, en worden automatisch voorzien van datum, tijdstempel en de naam van de maker en/of diegene die als laatste de notitie heeft bewerkt. Ook via de beheerders-app zijn deze notities gemakkelijk toegankelijk en kun je alles doen wat je op de desktop ook kan doen. Zo houd je altijd helder overzicht.

Direct inzicht in klantdetails

Open de app of desktop en zie meteen alle relevante informatie over je klanten. Geen zoektochten meer, alles overzichtelijk op één plek.

Notities met auto-details

Elke notitie die je maakt, krijgt automatisch een datum, tijdstempel, en de naam van de maker. Zo weet je altijd wanneer en door wie de informatie is toegevoegd.

Notities slim bijwerken

Als je een notitie aanpast, leggen we vast wie het heeft gedaan en wat er is veranderd. Handig voor als je samenwerkt in een team.

Overzichtelijk categoriseren

Organiseer je notities in duidelijke categorieën, zodat je snel vindt wat je zoekt. Maak je eigen categorieën aan voor maximale personalisatie.

Desktop en App

Gebruik onze tool zowel op je vaste pc, laptop, tablet als via de beheerders-app. Dezelfde functionaliteit, waar je ook bent.

Vertrouwelijk en veilig

Zonder extra kosten
Jouw notities zijn alleen zichtbaar voor jou en je collega's. Gevoelige klantinformatie blijft beschermd en privé.

Met deze tool heb je een efficiënte, veilige en gestructureerde manier om al je klantgegevens bij te houden, compleet met cruciale tijdsinformatie en de flexibiliteit van mobiele toegang. Zo kun jij je focussen op de essentie: je klanten helpen hun (fitness)doelen te bereiken!

Klaar om je fitness business
naar een hoger niveau te tillen?

14 dagen proefversie

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo