Berichten & marketing

Nieuwsberichten en updates? Appeltje-Eitje!

Met onze slimme communicatietools maak je het versturen van berichten zo makkelijk als het zappen naar je favoriete serie. Van automatisch verstuurde bevestigingen en herinneringen tot aan het updaten bij wijzigingen of annuleringen – wij regelen het voor je. En het wordt nog mooier: plan je berichten vooruit alsof je een tijdmachine hebt. Zo houd je alles tiptop en stressvrij voor jou én je klanten.

Maar wacht, er is meer! Met onze berichtenverzending via zowel pushmeldingen als e-mail, kun je iedereen bereiken. Of je nu alle klanten tegelijk wilt informeren, een select groepje in het zonnetje wilt zetten, of een persoonlijke update wilt sturen naar die ene speciale klant – jij hebt de touwtjes in handen. En om het plaatje compleet te maken, voeg je gewoon wat sprankelende video's en foto's toe. Want zeg nou zelf, een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Zo houd je de betrokkenheid van je klanten net zo hoog als de kijkcijfers van de finale van die ene populaire talentenshow.

Toekomstige berichten

Tijdreizen made easy
Zet je berichten klaar voor verzending wanneer jij dat wilt, alsof je een tijdmachine hebt! Plan ze in en relax. Wij zorgen ervoor dat ze precies op tijd worden bezorgd. Zo ben je altijd een stap vooruit, zonder stress

E-mail & Push

Dubbele kracht. Kies hoe je je berichten verstuurt: via e-mail of pushmeldingen, of waarom niet allebei? Zo bereik je je klanten op de manier die het beste bij hen (en jou) past.

Spreek met Beeld & Geluid

Maak je berichten levendig met titels, foto's, video's en tekst. Zo'n persoonlijke touch maakt het verschil tussen een standaardbericht en een boodschap die blijft hangen.

Aanbiedingen uitsturen

Stuur onweerstaanbare aanbiedingen die je klanten niet kunnen negeren. Of het nu gaat om een korting op een trainingssessie of een speciale workshop, jouw deals komen in de spotlight.

Berichten op maat

Voor iedereen of juist die ene
Of je nu al je klanten wilt bereiken, een specifieke groep wilt aanspreken, of een unieke boodschap wilt sturen naar die ene bijzondere klant. Kies jouw doelgroep en verstuur berichten die precies passen bij wat je nodig hebt

Onbeperkte berichten

Zonder extra kosten
Verstuur zoveel berichten als je wilt, zonder extra kosten. Dankzij onze native app is het versturen van berichten niet alleen ongelimiteerd maar ook nog eens supergemakkelijk. Zo blijf je altijd in contact met je klanten, zonder je zorgen te maken over extra uitgaven.

Met onze communicatietools breng je jouw trainingen naar een topniveau. Ze bieden gemak en een persoonlijke touch, essentieel voor sterke klantrelaties en een loyale klantenkring. Met functies als gepersonaliseerde berichten en naadloze integratie met klantagenda's, bied je klanten wat ze zoeken: flexibiliteit en verbondenheid. Dit leidt tot meer boekingen en een bloeiend bedrijf waar klanten graag terugkomen. Jouw aanpak maakt elke klant speciaal, en dat is het recept voor succes in jouw sportschool of studio!

Klaar om je fitness business
naar een hoger niveau te tillen?

14 dagen proefversie

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo