Wij zagen de kans om een verschil te maken in de manier waarop fitnessbedrijven opereren.

Het begon allemaal met een passie voor sport en een kritische blik op bestaande Fitness software. Toen ik, als actief sporter, de beperkingen van de huidige systemen zag, wist ik dat het tijd was voor verandering. Met AppyBee hebben wij niet zomaar software gemaakt: we hebben een platform ontwikkeld waarbinnen een diversiteit aan opties zorgt dat elke fitnessondernemer precies vindt wat nodig is voor zijn of haar unieke bedrijfsvoering. In de wereld van fitness, net als in het leven, is geen enkele uitdaging hetzelfde, dus de aanpak moet ook divers zijn.

AppyBee is meer dan software; het is een gereedschap voor succes. Wij bieden alles wat nodig is voor efficiënt beheer, van klantrelaties tot financiën. Dit betekent dat jouw fitnessstudio niet alleen goed loopt, maar ook een plek wordt waar klanten graag komen en blijven. Met AppyBee wordt jouw bedrijf de plek waar iedereen over praat.

Wij begrijpen dat als fitnessondernemer, je hart ligt bij het coachen en inspireren van mensen, niet bij het beheren van ledenadministratie en het bijhouden van financiën. AppyBee neemt deze zorgen uit handen. Door automatisering en slimme oplossingen kun jij je weer volledig richten op wat je energie geeft: je passie voor fitness en je klanten. Zo transformeert AppyBee niet alleen jouw bedrijfsvoering, maar ook jouw dagelijkse leven, waardoor je meer tijd en focus hebt voor je passie.

Bij AppyBee maken we niet alleen beloftes, we zorgen voor echte resultaten. Neem nu Yvonne van Beelen van Y-Fit, die een boost zag in lesreserveringen en losse lessen verkoop. Of Christopher Stalenburg van StaalVitaal, die zijn klantenbestand zag verdubbelen en wekelijks uren bespaart. En laten we Miranda van Spijk van MVS PT & Workouts niet vergeten, die de voordelen van onze automatisering in de praktijk ervaart. Echte verhalen van tevreden klanten, dat is wat AppyBee uniek maakt!

Jan, Founder

Team AppyBee

Jan

Gintare

Sezan

Wijnand

Anastasiia

Krystian

Jakub

Team AppyBee

Klaar om je fitness business
naar een hoger niveau te tillen?

14 dagen proefversie

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo