Hi, wij zijn AppyBee

AppyBee is een initiatief van een ervaren IT Manager (ruim 20 jaar, dus dat mag je best beweren) die zo’n tien jaar geleden besloot dat een wat sportievere levensstijl hem goed zou doen. Hoe kwam hij eigenlijk op het idee om AppyBee te starten?

“Ik zweette (altijd) en vloekte (soms) tijdens bootcamps, werd zen bij yogalessen en volgde fitness, vechtsport en andere trainingen bij sportscholen en personal trainers. Wat me opviel, is dat ze heel goed les gaven, maar – in mijn optiek – verouderde IT oplossingen gebruikten. Een gemiste kans voor open doel, want goede automatisering is fijn voor elke ondernemer en elke klant. En dus besloot ik naar zo’n moderne IT oplossing op zoek te gaan. Alleen: wat er op de markt was, bleek ofwel niet toegespitst op de wensen van de sportsector. Of verdiende een rode kaart vanwege de hoge prijs, gebruiksonvriendelijkheid of het beperkte aantal functies.

Want ja, er was wel software waarmee je bedrijfsprocessen kon automatiseren, maar die pakketten hadden meestal geen marketing opties. Laat staan een ‘ingebakken’ en veilige betaaloplossing…”

Maar ‘elk nadeel heb zijn voordeel’, toch? “Ha ha! Ja, zeker als je veel softwareontwikkelaars kent. Daar smeedde ik in 2016 een team van met een sportieve ambitie: het ontwikkelen van een platform dat de sportsector echt verder zou helpen. Na uitgebreid onderzoek (en veel vallen en opstaan) bereikte het team de finish met AppyBee. Het eerste platform waarmee sportieve ondernemers tijd besparen, klanten winnen en betalingen stroomlijnen. Een platform dus waarmee je Olympische prestaties neerzet. Voor jezelf. Voor je collega’s. En voor alle mensen die graag bij je trainen.”

Jan, Founder

Team AppyBee

Jan

Gintare

Sezan

Wijnand

Anastasiia

Krystian

Jakub

Team AppyBee

Klaar om je fitness business
naar een hoger niveau te tillen?

14 dagen proefversie

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo
Live Chat