Synchroniseer je trainingen met je privéagenda in Google Calendar of Microsoft Agenda

Als personal trainer is jouw agenda je heilige graal. Het is waar je leeft, liefhebt, en ... lunges plant. Maar laten we eerlijk zijn, het kan een circusact zijn om je zakelijke afspraken te jongleren met je persoonlijke leven. Daarom komt AppyBee met een oplossing zo soepel als een yogapositie: synchroniseer je trainingen rechtstreeks met je privéagenda in Google Calendar of Microsoft Agenda.

Even Tussen Ons: Waarom is dit zo fijn?

Altijd bij de hand

Jij en je smartphone zijn een team. Een eenheid. Een dynamisch duo, zelfs. Door je AppyBee planning te synchroniseren met je privéagenda op je telefoon, zijn je zakelijke en persoonlijke afspraken altijd slechts een swipe verwijderd. Nooit meer dubbele boekingen of misverstanden. Of je nu in de sportschool bent of in de supermarkt staat te kiezen tussen quinoa en couscous, je weet altijd waar je moet zijn.

De deelbaarheid

Google Calendar en Microsoft Agenda zijn de sociale vlinders van de planningtools. Een klik op de knop en je partner, familie of vrienden weten wanneer je beschikbaar bent. Handig, toch? Zo kan oma eindelijk stoppen met bellen om te vragen of je volgende week donderdag nou wel of geen tijd hebt.

Overzicht en structuur

Laten we niet vergeten dat een opgeruimde agenda zorgt voor een opgeruimd hoofd. Door synchronisatie houd je grip op je dag, je week, je maand. Zo kun je makkelijk anticiperen op de drukke en minder drukke periodes en weet je precies wanneer je tijd hebt om die nieuwe trainingsroutine uit te proberen.

Maar hoe werkt het?

Stel je voor: een klant boekt een sessie via AppyBee. Binnen een vleugje van een seconde staat deze in zowel je AppyBee-agenda als je Google Calendar of Microsoft Agenda. Geen handmatig overtypen of knippen en plakken. Als een klant annuleert? Geen zorgen, de afspraak verdwijnt uit alle agenda's alsof het nooit gepland was. En die terugkerende afspraken? Die staan erin alsof je een persoonlijke assistent hebt die niets beters te doen heeft dan jouw leven te ordenen.

Tot Slot...

Kortom, AppyBee doet niet aan halve maatregelen. Wij snappen dat je als personal trainer je focus nodig hebt op je klanten en je workouts, niet op je planning. Daarom maken we het leven net een stukje eenvoudiger (en wie wil dat nou niet?).

Dus, ga ervoor. Synchroniseer. Plan. Sport. En herhaal. Met AppyBee ben je niet alleen goed bezig voor je klanten, maar ook voor jezelf. En dat voelt bijna zo goed als de endorfinekick na een stevige workout. Bijna dan, hè.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo