Ben je een startende personal trainer en wil je jouw onderneming naar een hoger niveau tillen? Het is tijd om kennis te maken met AppyBee - de oplossing die speciaal is ontworpen om personal trainers te helpen slagen.

Als personal trainer is je hoofddoel om je klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Tegelijkertijd moet je ook rekening houden met administratieve taken, klantenbeheer, en betalingsverwerking. Dit kan allemaal overweldigend zijn, vooral als je net begint. Dit is precies waar AppyBee je kan helpen.

Het "Free" pakket van AppyBee is speciaal ontworpen voor de startende personal trainer. Voor een eenmalige startkosten van 199 euro (exclusief BTW), verzorgen wij de volledige onboarding, inrichting, en training. Dit stelt je in staat om alles te gebruiken wat AppyBee te bieden heeft.

Maar wat houdt dit precies in? Welnu, per betaalafhandeling betaal je slechts €1,90 in plaats van €0,25. Belangrijk om te weten is dat dit alleen in rekening wordt gebracht wanneer er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt. Daarbuiten zijn er geen maandelijkse kosten.

Dit betekent dat je, zodra je genoeg klanten hebt verworven, je abonnement zonder extra kosten kunt upgraden. Zo biedt AppyBee de startende personal trainer de kans om meer klanten te werven, de administratie te automatiseren en op professionele wijze te presenteren.

Wil je AppyBee in actie zien? Plan dan een demo met ons in via www.appybee.nl/demo. We laten je graag zien hoe onze oplossing je kan helpen om je bedrijf op de best mogelijke manier te runnen.

Beginnen als personal trainer is een spannende reis. Met AppyBee heb je een partner die je ondersteunt bij elke stap van de weg. Maak vandaag nog de sprong en ontdek hoe AppyBee je kan helpen je onderneming op te bouwen en te groeien.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo