AppyBee's messaging platform

Ben jij een fitnessondernemer die op zoek is naar een effectieve manier om te communiceren met je klanten? Ontmoet AppyBee: het berichtenplatform dat je helpt om jouw fitnessbedrijf naar een hoger niveau te tillen – en dat terwijl je tijd bespaart.

Snel en direct communiceren

Met AppyBee kun je snel en direct berichten sturen naar de mobiele telefoons van je klanten. Of het nu gaat om een nieuwe lesrooster, speciale aanbiedingen of herinneringen voor hun volgende training, je kunt je klanten up-to-date houden in realtime.

Eén platform, dubbele impact

Stuur niet alleen pushberichten, maar ook e-mails via één platform. Dit verhoogt jouw zichtbaarheid en zorgt dat je boodschap zeker aankomt bij je klant, waar ze ook zijn.

Visueel aantrekkelijke content en video’s voor maximale betrokkenheid

Voeg afbeeldingen toe aan je berichten om ze aantrekkelijker te maken en integreerYouTube en Vimeo video’s om de ervaring te verrijken. Een foto van een nieuwe sportuitrusting of een instructievideo voor een nieuwe workout kan de aandacht van je klant trekken en ze motiveren om weer naar de gym te komen.

Plan vooruit en bespaar tijd

Met AppyBee kun je jouw berichten vooraf plannen. Kies de exacte datum en het exacte tijdstip waarop je bericht verzonden moet worden. Bereid je communicatie voor een week, een maand, of zelfs voor het hele jaar voor in één keer, en laat AppyBee de rest doen.

Voordelen van vooruit plannen:
  • Efficiëntie: Zet je communicatieplan op en laat het automatisch uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op je trainingssessies en klanten.
  • Consistentie: Regelmatige en tijdige communicatie helpt om een stabiele relatie met je klanten op te bouwen.
  • Minder stress: Voorkom last-minute haast en stress door je communicatie strategie vooraf uit te stippelen.
  • Optimalisatie: Analyseer de effectiviteit van je berichten en pas je strategie aan op basis van deze inzichten, zonder dat je onder tijdsdruk staat.
Conclusie:

In de competitieve wereld van de fitnessindustrie is effectieve communicatie essentieel. Met AppyBee’s veelzijdige messaging platform, maak je jouw communicatie strategie niet alleen effectiever, maar ook eenvoudiger. Het unieke vermogen om vooruit te plannen met AppyBee geeft je de tijd en de ruimte om je te focussen op wat echt belangrijk is: je klanten in vorm krijgen en je fitness business laten groeien.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo