De toekomst van toegangscontrole voor sportscholen start in Dubai met de samenwerking van AppyBee & WallyFit

Stel je voor: een wereld waarin toegang tot je gym niet alleen eenvoudig, maar ook luxueus en naadloos is. Geen gedoe meer met pasjes of pincodes. In plaats daarvan houd je simpelweg je telefoon tegen de scanner en je bent binnen. Dankzij NFC-technologie en de integratie met Apple en Google Wallet is je toegang altijd binnen handbereik. Of je nu je favoriete gym bezoekt, gebruikmaakt van de spa of een werkplek betreedt, je telefoon is de enige sleutel die je nodig hebt. Snel, veilig en stijlvol.

Deze technologie brengt gemak en luxe samen, en geeft jou als gebruiker de ultieme ervaring: geen fysieke pasjes meer die verloren kunnen gaan of pincodes die je moet onthouden. De toegang zit gewoon in je zak, klaar om met één beweging gebruikt te worden. Dit is niet alleen de toekomst van toegang, maar ook een signaal van innovatie en vooruitgang – en die toekomst begint nu.

Innovatieve toegangsoplossingen die verder gaan

Bij AppyBee denken we verder dan een simpel ja/nee-toegangssysteem. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om toegang niet alleen gebruiksvriendelijk te maken, maar ook winstgevender voor gym-eigenaren. We bieden verschillende abonnementsniveaus, waarmee sportscholen meer flexibiliteit krijgen in het aanbieden van toegang. Denk aan exclusieve toegang tot specifieke zones, premium abonnementen voor spa's of coworking ruimtes, of zelfs beperkte tijdslots voor de drukke uren. Met ons systeem kunnen sportscholen hun aanbod aanpassen aan de behoeften van hun klanten, en daarmee hun winst maximaliseren.

Dubai: luxe toegang voor luxe faciliteiten

We zijn trots om aan te kondigen dat onze samenwerking met WallyFit officieel van start gaat in Dubai. Hier beginnen we met het uitrollen van onze innovatieve oplossingen in de meest exclusieve sportscholen en fitnesscentra. Deze luxe faciliteiten bieden niet alleen fitness, maar ook spa's, coworking spaces, en andere hoogwaardige diensten – en verdienen daarom een toegangssysteem dat net zo exclusief en naadloos werkt als hun aanbod. Met AppyBee en WallyFit kunnen klanten eenvoudig en stijlvol toegang krijgen via hun mobiele telefoon. Wil je meer weten? Bezoek ons tijdens de Experience Dubai Active 2024, waar we live demonstraties zullen geven van onze toegangsoplossingen.

NFC en wallets: toegang in je zak

Near Field Communication (NFC) en mobiele wallets zoals Apple Wallet en Google Wallet zijn de sleutel tot deze revolutie. Met NFC kunnen gebruikers eenvoudig hun telefoon bij een toegangspunt houden om binnen te komen. Dit is niet alleen snel en gemakkelijk, maar biedt ook extra beveiliging. En omdat alles via de Wallet op je telefoon werkt, heb je altijd toegang bij de hand, zonder dat je fysieke pasjes nodig hebt.

Stay tuned voor meer

Deze samenwerking is nog maar het begin. We zijn enthousiast om te zien hoe onze innovatieve technologie de toegangservaring zal transformeren. We zijn volop bezig met verdere integraties en nieuwe functionaliteiten die we de komende maanden zullen lanceren. Bezoek ook WallyFit

Dit is de toekomst van toegang, en die begint nu.

Voeg een vleugje luxe en innovatie toe aan jouw faciliteit met AppyBee en WallyFit – omdat toegang meer kan zijn dan alleen 'binnenkomen.'

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo