Zo stap je gemakkelijk over naar AppyBee

Overstappen naar een nieuw platform kan spannend zijn, maar bij AppyBee maken we het proces niet alleen eenvoudig, maar ook zorgeloos. Met onze begeleiding en ondersteuning ben je in no-time volledig operationeel. Volg deze stappen voor een vlotte overstap.

  1. Je onboarding specialist begeleidt je vanaf het begin
    Na je aanmelding krijg je direct een persoonlijke specialist toegewezen die je vanaf het begin ondersteunt. Samen bespreken jullie een gepersonaliseerd plan en stellen prioriteiten vast om je bedrijf soepel over te laten stappen. Geen vraag is te veel – je specialist staat klaar om je te helpen bij elke stap.
  2. Je dashboard activeren
    Binnen enkele minuten na je registratie ontvang je een activatiemail voor je AppyBee admin dashboard. Het opzetten is snel en eenvoudig: met een paar klikken maak je jouw account volledig klaar voor gebruik. Je kunt direct beginnen met het aanpassen van de instellingen die het beste bij jouw bedrijf passen.
  3. Betalingssystemen instellen op jouw manier
    Bij AppyBee kies je zelf welke betaalproviders je wilt gebruiken. Of je nu werkt met directe betalingen of abonnementen, wij zorgen ervoor dat alles goed geïntegreerd is. Ons systeem ondersteunt meerdere betaalmethoden, zodat jij en je klanten altijd de beste opties hebben.
  4. Data eenvoudig importeren
    Geen zorgen over het overzetten van je gegevens. Wij helpen je om je klantgegevens, boekingen en andere belangrijke data veilig en zonder problemen te importeren. Zo kun jij je concentreren op het runnen van je business, terwijl wij zorgen voor een soepele overgang.
  5. Communicatie met je klanten helder en eenvoudig
    Je klanten op de hoogte brengen van de overstap is essentieel. We geven je handige communicatietools om ze te informeren over de nieuwe AppyBee-ervaring. Moedig ze aan om de AppyBee-app te downloaden, zodat ze eenvoudig hun afspraken kunnen bekijken en beheren.
  6. Helemaal klaar voor de livegang
    Na een laatste controle van je gegevens en instellingen is het tijd om live te gaan. Je zult merken dat je nu meer tijd hebt om je te concentreren op je klanten, terwijl de administratie soepel op de achtergrond wordt geregeld. Vanaf hier is het alleen maar eenvoudiger!

Met AppyBee maak je niet alleen een zorgeloze overstap, maar werk je ook efficiënter dan ooit!

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo