Bij AppyBee weten we hoe belangrijk het is om je bedrijf te laten opvallen. Daarom introduceren we met trots onze nieuwste add-on: jouw eigen app met bedrijfsicoon, beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Met deze unieke mogelijkheid geef je jouw klanten de ervaring van een native app, volledig in de stijl van jouw merk.

Waarom kiezen voor een eigen app?

Een eigen app is niet alleen een mooie toevoeging aan je marketingstrategie, maar ook een krachtig middel om je klanten direct te bereiken. Met een native app bied je een professionele en gebruiksvriendelijke ervaring die je klanten zullen waarderen.

Wat krijg je?

  • Bedrijfsicoon in de App Store en Google Play Store: Zorg ervoor dat jouw app direct herkenbaar is met je eigen logo.
  • Beschikbaar als add-on op alle pakketten
  • Native app voor klanten: Bied je klanten een naadloze en professionele app-ervaring.

Maak indruk met jouw eigen branded app! Zet jouw bedrijf op de kaart en verbeter de klantbeleving met een eigen native app in de App Store en Google Play Store.

Plan een demo met ons!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vandaag nog een demo met ons en ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen app te lanceren. Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo