Slimme toegang met AppyBee: Voor elke sportschool, groot of klein!

Of je nu een grote sportschool bent of een kleine boutique gym, AppyBee helpt je om met toegangscontrole via QR-code, NFC of RFID de controle te houden en je leden eenvoudig toegang te geven. Het resultaat? Meer leden, meer gemak, en een toename in je omzet. Onze klant Five Oaks laat zien hoe het moet – ze hebben het zelfs helemaal zelf geïnstalleerd! 🎥

Hoe Five Oaks Zelf QR-Code Toegang Installeerde – Slimme Toegang zonder Gedoe

Bij Five Oaks houden ze van slimme oplossingen, en met een QR-code toegangssysteem kunnen ze hun leden nu nog eenvoudiger en veiliger toegang geven, 24/7. Vandaag laten we zien hoe ze zelf dit innovatieve systeem hebben geïnstalleerd. Ja, je leest het goed – ze hebben het helemaal zelf gedaan!

Stap 1: Alles begint met de juiste spullen
De dag begint goed bij Five Oaks. De benodigdheden zijn binnen: voedingen, lezers en kabels, allemaal netjes verpakt en klaar om uit te pakken. Elk onderdeel wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles aanwezig is voor een soepele installatie.

Stap 2: De juiste locatie kiezen
Het kiezen van de beste plek voor de QR-code lezer is een belangrijke stap. De deur waar de lezer moet komen, wordt nauwkeurig geïnspecteerd. Na wat meetwerk is duidelijk waar het gat geboord moet worden, zodat de lezer handig geplaatst wordt voor leden die binnenkomen met hun telefoon of pasje. Veiligheid voorop: leidingen worden vermeden door slim te meten voordat er geboord wordt.

Stap 3: De kabels voorbereiden
Nadat het boorgat is gemaakt, worden de kabels door de muur geleid. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat de verbinding met de QR-code lezer betrouwbaar is. Bij Five Oaks weten ze dat goed tapen belangrijk is – het voorkomt dat de kabels vast komen te zitten of beschadigd raken tijdens het proces.

Stap 4: De lezer plaatsen
Met de kabels op hun plek, wordt de QR-code lezer geïnstalleerd. Bij Five Oaks is gekozen om de lezer iets buiten het midden te plaatsen, zodat hij stevig vastzit in de muurstenen. Met zorg geplaatste pluggen zorgen ervoor dat de lezer zelfs bij intensief gebruik niet zal verschuiven.

Stap 5: De laatste touch – integratie met de besturingskast
De installatie is bijna compleet. De controlemodule wordt netjes ingebouwd in de bestaande besturingskast, waardoor niet alleen de deur opent wanneer een lid incheckt, maar ook de verlichting en muziek automatisch aangaan. Als de sportschool sluit, schakelt een timer de lichten uit. Zo blijft alles eenvoudig en efficiënt geregeld, zonder dat iemand ernaar hoeft om te kijken.

Doe-het-zelf toegang: eenvoud op zijn best
Five Oaks laat zien dat slimme toegangssystemen niet alleen voor tech-experts zijn. Met een beetje voorbereiding en de juiste tools, kan iedereen zijn sportschool moderniseren. Het QR-code systeem van AppyBee biedt flexibiliteit en gebruiksgemak, precies wat nodig is in een drukke sportschool.

Benieuwd hoe je zelf QR-code toegang kunt installeren en jouw sportschool of bedrijf slimmer kunt maken? Neem contact op met AppyBee en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn!

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo