Waarom je niet beperkt wilt worden door onzinnige 'staffels' bij het kiezen van je boekingssoftware

Als je een fitnessbedrijf runt, weet je dat elke klant telt. Ongeacht of ze dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs zelden boeken. Elke klant is een kans. Een kans om terug te komen en opnieuw te boeken. Een kans om van een sporadische bezoeker een vaste klant te maken. Maar wat als je SaaS software voor de fitnessbranche je beperkt in het aantal klanten dat je kunt hebben?

"Ik heb toch niet zoveel klanten..."

Dit is iets wat we vaak horen. Maar hier is de twist: het gaat niet alleen om de klanten die nu actief boeken. Stel je voor dat een klant stopt met het boeken van sessies. Wat doe je dan? Verwijder je ze uit je systeem om ruimte te maken voor anderen? Dat lijkt misschien logisch bij systemen die je beperken in het aantal klanten. Maar dit is niet wat je echt wilt.

Behoud de connectie

Met AppyBee hoef je geen klanten te verwijderen. Want zelfs als ze niet actief boeken, wil je nog steeds in contact blijven. Waarom? Omdat je met onze software specifieke pushberichten en mailings kunt sturen. Dus die klant die een paar maanden geleden stopte met het boeken van sessies? Je kunt hem een speciaal aanbod of nieuwsbrief sturen om hem terug te halen. Dat is de kracht van onbeperkte klanten.

Kies voor groei zonder verrassingen

Je fitnessbedrijf kan op elk moment groeien. En het laatste wat je wilt is verrast worden door extra kosten omdat je meer klanten of trainers hebt dan je softwarepakket toestaat. Met AppyBee is dit geen zorg. Onbeperkte trainers? Check. Onbeperkte leden? Absoluut.

Conclusie

In de wereld van fitness gaat het niet alleen om het hier en nu, maar ook om de toekomst. Je wilt een systeem dat met je meegroeit en je niet beperkt. Een systeem dat begrijpt dat elke klant waardevol is, ongeacht hoe vaak ze boeken. Daarom is het kiezen voor een software met onbeperkte klanten en trainers niet alleen slim, maar ook essentieel voor de groei van je bedrijf.

Kies voor eerlijkheid. Kies voor groei. Kies voor AppyBee.

Ook meer weten over AppyBee?

Ontdek hoe AppyBee jouw fitnessonderneming kan helpen om meer leden te behouden, geen onnodige tijd aan je administratie en agenda te besteden en meer omzet te genereren.

14 dagen bedenktijd

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo