Weg met de administratieve chaos - meer tijd voor jouw dansers

Stroomlijn jouw dansschool met je eigen dansapp: reserveringen, ledenbeheer, roosterplanning, facturatie en betalingen, allemaal op één plek.

Meer dan 500+ dansscholen werken al super effectief met AppyBee

Dansapp en Software voor Dansscholen

Verdrink je in een oceaan van papierwerk en danskleren? Stop met tijd verspillen aan administratieve gedoe en planning, maar focus op de ritme en de beweging.Wij nemen de minder swingende klusjes voor onze rekening, zoals het boeken en reserveren van danslessen en groepslessen, facturatie, administratie, het beheren van strippenkaarten, abonnementen, automatische incasso's en nog veel meer. Zo kun jij je helemaal richten op het begeleiden van je dansers. Dansschool software? Die heb je bij ons al vanaf 0,- per maand.

UITSTEKEND

Gebaseerd op 37 recensies

Ingmar Creutzburg

31/10/2022

Professional club, with great customer service. Some small hick-ups which is normal for a start-up, but nothing they can't solve instantly. Overall I would recommend this App and the team.

FIG by Gonna-B Workouts

08/09/2021

Altijd snel reactie op mijn vragen

Jetset Zonnestudio Hilversum Zonnebank

08/09/2021

Geweldig bedrijf, pracht software waarin meer dan alleen reserveren mogelijk is.Jan waakt over het geheel en zorgt waar nodig voor nieuwe mogelijkheden.

Sezan Keers

05/07/2022

Hele fijn app om mijn sportlessen te boeken!

Dustin Van Der Worp

03/11/2021

1 maand geleden overgegaan op Appybee en dit is de beste keus die ik heb gemaakt. Super fijne software, alles werkt naar

Murat Goleli

03/11/2021

Makkelijk te bedienen en ontzorgende app, goede klantenservice ook👍

Imperium E

28/10/2021

Wij zijn super te vrede met appybee. Doet wat het moet doen. Super mooie app wij tevreden klanten ook zeer te vrede over de app!

Robin de Vos

29/09/2021

Inmiddels al een paar maanden klant bij AppyBee. Zeer tevreden! Goede communicatie en heel overzichtelijk. Mijn eigen klanten zijn ook zeer enthousiast.Het leuke is dat je jouw eigen huisstijl kunt toepassen. De boekingen zijn gemakkelijk te doen voor de klant en iDeal is gekoppeld.Blij met de keuze om samen te werken met AppyBee. Dank Jan!

Lars Kosters

29/09/2021

Erg tevreden met de App van AppyBee. Klanten kunnen gemakkelijk en snel boeken en het scheelt een berg werk aan planning, facturatie etc.Kortom Dikke Tip!

Helen Forouzandeh

08/09/2021

Simpel en gebruiksvriendelijk. Support reageert meestal heel snel. Top!

Lieke de Lange

08/09/2021

Redelijk goede app om de lessen te plannen door de klanten. Voor de klant zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Als professional vind ik het persoonlijk soms wat onduidelijk en zou het gebruik makkelijker mogen.De service is fantastisch. De mensen van appybee staan altijd klaar om je te helpen met problemen en zijn makkelijk en snel te bereiken. Dat maakt voor mij echt het verschil

TTC Rotterdam

14/06/2021

Zeer gebruiksvriendelijke Appybee app. Echt een aanwinst voor onze gym. Klanten kunnen heel gemakkelijk via de Appybee app een reservering maken en tevens ook direct afrekenen. Ook strippenkaart is mogelijk via de Appybee app.Voor de gym zelf een overzichtelijk overzicht van de boekingen per dag. Ook de communicatie via Appybee app met de klanten is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.Raad iedereen aan om de Appybee app te gebruiken!

Renate Lemmens

14/06/2021

AppyBee voor onze sportstudio laten maken; snelle en goede service en erg behulpzaam!

Diana Giltjes

26/10/2020

Super fijne en gebruiksvriendelijke App. Echt een aanwinst voor onze Zonnestudio. Klanten kunnen heel gemakkelijk via de app een reservering maken. Voor jezelf een heel goed en overzichtelijk schema van de boekingen per dag. Verder kan je heel gemakkelijk berichten/nieuws/updates uitsturen naar al je geregistreerde klanten.Kortom werk je met reserveringen dan is deze App onmisbaarMet vriendelijke groet,Zonnestudio Sunplaza Mooney's

Christopher Stalenburg

05/09/2020

Ik gebruik de AppyBee app nu al meer dan een jaar en ben er tevreden over. Natuurlijk zijn er soms wat storingen of problemen die opgelost moeten worden, maar als je het aangeeft dan gaat het team er gelijk mee aan de slag. Verder vind ik het fijn werken, ik moet zelden nog zelf boekingen invoeren en alles gaat automatisch. Vooral met strippenkaarten werken is in mijn geval het grootste voordeel (dit is ook de voornaamste reden dat ik AppyBee gebruik), deze tellen namelijk automatisch af en als ze op zijn kan ik de klanten de volgende verkopen. Er komen steeds meer functies bij in de app. Je kunt zelf steeds meer aanpassen en de app zo inrichten als je zelf wilt. Voor mij en mijn bedrijf (StaalVitaal) werkt het prima.

Suzanne van der Kraan

01/09/2020

AppyBee voldoet voor onze zwembaden aardig aan de eisen. Voor onze oudere gasten is het niet heel gebruiksvriendelijk, voor hen boeken wij nu steeds zelf in. Service is prima, mails ed. worden snel beantwoord, er is nog ruimte voor verbetering (ik zou graag willen dat gebruikers bijvoorbeeld kunnen kiezen voor "aquasport" en dan alleen die groepen zien) maar over het algemeen zeer tevreden.

Automatiseer je dansschool

Danslessen en groepslessen zijn volledig naar wens in te stellen. Zo bepaal je gemakkelijk het tarief, het BTW-percentage en de duur van een les.

  • Losse lessen en strippenkaarten

  • Abonnementen en dagpassen

  • Direct betalen via iDeal

  • Geen ingewikkeld creditsysteem

  • Proeflessen of introductiepakketten

  • Kortingprofielen (bijvoorbeeld voor 65-plussers)

Plan een gratis demo

AppyBee heeft nog veel meer in huis voor je dansschool

Agenda & inplannen

Uitgebreide agenda
Online boeken & reserverenMaak planning of roosters aan

Meer informatie...

Ledenadministratie

Beheer klanten of leden
Betaal- en factuuroverzicht
Boekingsgedrag

Meer informatie...

App & koppeling

Jouw eigen app voor klanten
Koppeling met eigen agenda
In eigen huisstijl

Meer informatie...

Betalingen & facturatie

Online betalen & incasso's
Facturen & betaalverzoeken
Financieel dashboard

Meer informatie...

Berichten & marketing

Verstuur berichten & promoties
Verstuur via push en e-mail
Eigen e-mail sjablonen

Meer informatie...

Losse trainingen, strippenkaarten en abonnementen

Rittenkaarten & abonnementen
Proeflessen & -pakketten
Losse boekingen

Meer informatie...

Klanten vertellen

“Zelfs mensen die altijd zeiden niet te willen reserveren, gebruiken het. Bovendien verkoop ik met AppyBee veel meer losse lessen. Het werkt heel makkelijk en biedt je veel duidelijkheid.”

Y-Fit

Yvonne van Beelen

“Ik gebruik AppyBee al meer dan 2 jaar, heb mijn klanten verdubbeld en bespaar dankzij AppyBee 5 a 10 uur per week aan planning en administratie.”

StaalVitaal

Christopher Stalenburg

Klaar om je fitness business
naar een hoger niveau te tillen?

14 dagen bedenktijd

Maandelijks opzegbaar

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo
Live Chat