Volledig tijd en aandacht voor je

 

behandelingen, terwijl je afspraken

 

en betalingen online doorlopen

AppyBee. Daar word je blij van!

Volledig tijd en aandacht voor je behandelingen, terwijl je afspraken en betalingen online doorlopen

AppyBee.
Daar word je blij van!

Als salon of studio-eigenaar heb je je handen vol aan de behandelingen en afspraken van klanten. Helaas hoort die klantadministratie er gewoon bij. Telefoontjes aannemen, afspraken inplannen, betalingen afhandelen. Het kost vaak meer tijd dan je lief is. AppyBee neemt dat van je over. In dit ongelooflijk geavanceerde boekingssysteem reserveren en betalen je klanten online. Zij hebben meteen overzicht, en jij houdt meer tijd en geld over voor wat je het liefste doet.

Behandeling boeken, met iDeal betalen en klaar!

Hoe zou het voor je zijn als

 • je op elk moment van de dag een up-to-date overzicht hebt welke behandelingen of afspraken er geserveerd zijn en op welke tijd
 • klanten zelf reserveringen doen in de agenda van jouw studio of salon
 • ze online een strippenkaart kunnen kopen, en dat die strippen automatisch worden afgeboekt
 • je geen facturen meer hoeft te versturen, maar de klant bij de reservering online betaalt
 • je klant bij verhindering zelf een nieuwe afspraak inplant
 • je weet hoe mensen jouw behandelingen en medewerkers ervaren
 • je met aanbiedingen en events meteen de juiste klanten bereikt
 • je klanten aan je kunt binden met een loyaliteitsprogramma

Klanten aan het woord…

Hoe werkt het

1

Behandelingen of afspraken eenvoudig online reserveren en betalen

Het reserveren van behandelingen of afspraken doen…

Het reserveren van behandelingen of afspraken doen jouw klanten eenvoudig in de AppyBee agenda van jouw salon, studio of winkel. Omdat jij hier van tevoren je voorkeuren hebt ingesteld, zien ze meteen op welke tijd hun favoriete behandeling of tijd nog beschikbaar is. De boeking is pas definitief als er online betaald is met iDeal. De afspraak reserveren doen je klanten met één klik via de boek-nu-knop op de website, je Facebookpagina, je Instagram of de AppyBee app. Alle ingeplande afspraken verschijnen vervolgens overzichtelijk in je AppyBee dashboard, dat gewoon ook op je telefoon staat. Jouw klanten komen vanzelf naar jouw salon, shop of studio op de afgesproken plaats en tijd. En daar hoef je niks extra’s voor te doen!

2

Korting met een strippenkaart

Komen je klanten vaker bij je voor behandelingen…

Komen je klanten vaker bij je voor behandelingen of afspraken? Dan kopen ze in jouw AppyBee app eenvoudig een strippenkaart. Zo krijgen zij korting en ben jij verzekerd van een vaste klant. Hoe dat werkt? Jij stelt eenmalig in welke strippenkaarten er beschikbaar zijn, en tegen welk tarief. Je klant kan ze direct online betalen. Bij elke afspraak boekt het systeem automatisch een strip af. Simpel, snel en ongelooflijk handig. Het tegoed zien jullie beiden in één oogopslag.

3

Verzorgde klanten met reviews en loyaliteit

Zijn ze (h)appy met de manier waarop…

Zijn ze (h)appy met de manier waarop jij hun uiterlijk of lijf verzorgd? Dan zie je dat meteen in de reviews die elke klant je na afloop van bezoek aan je behandelingen of afspraken in AppyBee geeft. Goed voor jouw inzicht, en waardevol als referenties voor je social media. Is iemand niet tevreden? Dan neem je natuurlijk meteen contact op, zodat je dat vertrouwen kunt herstellen. Maar met het AppyBee loyaliteitsprogramma, waarmee ze automatisch punten kunnen sparen, zijn jouw klanten natuurlijk sowieso tevreden. En zeggen dat voort!

4

Acties, berichten, events en trainingen

Acties voor kortingen, cosmetische events…

Acties voor kortingen, cosmetische events of bijvoorbeeld make-up workshops… Je klanten hoeven ze met AppyBee nooit meer te missen. Met een push bericht stuur je via je dashboard eenvoudig elk nieuwtje direct naar ze toe. Snel, leuk en overzichtelijk. Zo heb je direct contact en korte lijnen met je klant, die jou niet snel meer vergeet.

Tell me more

Hoe werkt het?

Met AppyBee krijgt elke ondernemer zijn gepersonaliseerde app binnen de app van AppyBee. Een ongelooflijk geavanceerd boekingssysteem waarin je klanten snel en veilig jouw diensten kunnen bestellen en betalen. Ook zien ze meteen het laatste nieuws en de aankomende events van jouw bedrijf. Bovendien sparen ze voor aantrekkelijke kortingen, waardoor ze natuurlijk graag bij jou terugkomen …

Stap 1:

Je klanten registreren zich éénmalig

Klanten boeken of reserveren met één klik op de boek-nu-knop op jouw website, Facebook, Instagram of AppyBee app. Net waar ze op dat moment zijn. De eerste keer laten ze hierbij éénmalig hun gegevens achter. Wanneer jij de eerste boeking of reservering van je klant in het systeem zet, ontvangt je klant automatisch een bevestiging en registratielink via SMS.

Stap 2:

Je klanten downloaden de app

Na de éénmalige registratie, ontvangen ze een mail waarmee ze de overkoepelende app van AppyBee kunnen downloaden. In deze omgeving verschijnt direct jouw herkenbare bedrijfsapp, ingericht volgens jouw persoonlijke voorkeuren.

Stap 3:

Je klanten hebben hun favoriete bedrijf op zak

Vanaf nu hebben jouw klanten hun favoriete bedrijf altijd op zak. Met één druk op de knop plannen ze een afspraak in jouw agenda, reserveren ze een groepsles, of nemen ze deel aan het event dat jij deelde. Bovendien sparen ze punten, zijn ze meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kunnen ze hun mening kwijt in een snelle review.

Download de

gratis Brochure!

 

Download de

gratis Brochure!

 

Wat kost AppyBee?

Onze pakketten

Salons Alles-in-1 pakket
€ 29 p/m

Salons Alles-in-1 pakket

€ 39 p/m

 • Maximaal 1 medewerker
 • APP in jouw huisstijl
 • Boeken via AppyBee, website, Facebook en Instagram
 • Maandelijks opzegbaar
 • Boeken, reserveren & betalen (iDeal of achteraf)
 • Loyaliteitsprogramma
 • Klanttevredenheidsmodule
 • Onbeperkt berichten (email, push en SMS)
 • Live statistieken
 • Marketing via Push en email

Optioneel

Per extra werknemer
+ € 5 p/m

Strippenkaartsysteem
+ € 10 p/m

Events
+ € 5 p/m

Per extra werknemer

+ € 5 p/m

Strippenkaartsysteem

+ € 10 p/m

Events

+ € 5 p/m

FAQ

Zien mijn klanten ook andere bedrijven in de AppyBee app?

Klanten zien alleen de bedrijven in AppyBee waarvoor ze zich eenmalig hebben aangemeld. Er verschijnen dus niet ongevraagd concurrerende bedrijven in Appebee. Zo hebben klanten dus altijd alleen hun favoriete bedrijven in AppyBee.

Waar moeten mijn klanten registreren zodat ze in AppyBee bij mijn onderneming terechtkomen?
 1. Je boekt ze de eerste keer handmatig in. Ze ontvangen dan een SMS met jouw link waar ze kunnen registreren.
 2. Je klanten kunnen via de AppyBee boekingslink op je website, Facebook of Instagram direct boeken en tegelijkertijd registreren.
 3. Je stuurt ze jouw registratielink via email, sms of whatsapp. Deze kun je ook op je website zetten of via Facebook en Instagram delen. Wanneer ze via jouw link zijn geregistreerd en vervolgens inloggen, dan komen ze binnen AppyBee in jouw omgeving terecht.

Eerst zien,

dan geloven?

Plan een

online demo!

(wanneer het jou uitkomt)

30 dagen

gratis 

uitproberen?

 

Dat kan! Je zit nergens aan vast! Alle gemakken, zonder verplichtingen achteraf.

Contact

AppyBee
Naaldwijkseweg 22
2291 PA – Wateringen

Tel: 085 – 0656234
info@appybee.nl

KvK nummer: 66438225
BTW nr: NL856553372B01
IBAN: NL56ABNA0625133803

Privacy - Legal - AVG - Copyright 2019

 

Privacy - Legal - AVG - Copyright 2019